Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Hogyan lehet szabadulni egy nárcisztikus hálójából?


Budapest Music Center

2018. november 27. 19:00

Hogyan lehet szabadulni egy nárcisztikus hálójából? 
Mikor és hogyan kell kilépni, és hogyan lehet felépülni egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatból?
Hogyan tud egy bizonytalan, érzelmileg bántalmazott nő magabiztos, egészséges önérvényesítésű emberré fejlődni?

A HVG Extra Pszichológia Szalon vendégei,
Orvos-Tóth Noémi és Bihari Viktória két szemszögből, a pszichoterapeuta és a túlélő nézőpontjából beszélgetnek a nárcizmusról, a felépülésről – és a témában most megjelent könyveikről.

Ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni a szakemberektől.

Vendégek:
Orvos-Tóth Noémi klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichológia szakos tanár. Főbb érdeklődési területei a transzgenerációs átadások, a korai kötődés felnőtt párkapcsolatokra gyakorolt hatásai és a traumák élethosszig tartó befolyása. A terapeuta esetei sorozatban az Egy nárcisztikus hálójában című új kötete a HVG Könyvek gondozásában jelenik meg.
Bihari Viktória az ELTE padjait koptatta, majd volt gyorséttermi eladó, bébiszitter és nyomdai segédmunkás – meg még ezer más – is. 2010-ben egy videótéka alkalmazottjaként kezdte a Tékasztorik című blogot, melyből később könyv és film is készült. Jelenleg kreatív írás- és social media oktatással foglalkozik, illetve előadásokat tart depresszió, pánikzavar és nárcizmus témakörökben. Az Egy negyvenes szingli majdnem (!) elcseszett élete című új kötete a HVG Könyvek gondozásában jelenik meg.

Időpont: 2018. november 27., 19:00 – 20:30
Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.
Jegyár: 1900 Ft* 

*A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával.*